★★★★★
9.2 op basis van 3824 beoordelingen Kiyoh

ANWB Lidmaatschap opzeggen

Zeg hier direct ANWB Lidmaatschap op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3824 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3340 organisaties
  • Veilig

ANWB Lidmaatschap opzeggen werkt als volgt

ANWB lidmaatschap opzeggen

Wil je het lidmaatschap van de ANWB opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres van de ANWB.

Verzendservice

Geen postzegel in huis of direct online je opzegging afhandelen? Gebruik dan onze verzendservice. Wij versturen je opzegging naar de ANWB en je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail met daarbij een kopie van de opzegging. Hou rekening met enkele dagen verwerkingstijd aan de kant van de ANWB!

Over ANWB lidmaatschap.

Als lid kun je vanaf 1 januari 2016 je ANWB-lidmaatschap en Wegenwacht Service na het eerste contractjaar op elk moment opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Omdat je voor een heel jaar hebt vooruitbetaald, krijg je een deel van dat bedrag terug. Hoeveel dat is, hangt af van het moment waarop je opzegt.


Over ANWB

De ANWB is een vereniging met maar liefst ruim 4 miljoen leden. Zij houdt zich bezig met belangenbehartiging voor haar leden en heeft o.m. de wegenwacht, een alarmcentrale, verzekeringen, een uitgeverij en rijopleidingen.

Meest opgezegde


Andere


Bekijk alle bedrijven in de branche: Overig


ANWB Lidmaatschap telefoonnummer en adres