★★★★★
9.2 op basis van 3228 beoordelingen Kiyoh

VriendenLoterij opzeggen

Zeg hier direct VriendenLoterij op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3228 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3330 organisaties
 • Veilig

VriendenLoterij opzeggen werkt als volgt

Vriendenloterij opzeggen

De Vriendenloterij opzeggen kan op verschillende manieren:
 1. Opzeggen per telefoon op 088 - 020 1020, bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 16.00 uur.
 2. Online opzeggen via de website van de Vriendenloterij.
 3. Direct online opzeggen met de opzegservice van opzeggen.nl, met opzeggarantie.

Vriendenloterij eenvoudig opzeggen

Wil je de Vriendenloterij opzeggen? Wanneer je start met het invullen van jouw gegevens, dan verschijnt er een Call me Now scherm, waarmee je gratis kan bellen met een medewerker van de Vriendenloterij. Liever niet bellen? Vul dan de gevraagde gegevens verder in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de Vriendenloterij per wanneer jouw deelname wordt stopgezet.

Nog meer zekerheid met aangetekend verzenden

Vriendenloterij opzeggen kan ook door een aangetekende brief te verzenden, waardoor je bewijs hebt dat de Vriendenloterij je opzegbrief heeft ontvangen. Je kunt dit door ons laten regelen tegen een gunstiger tarief dan rechtstreeks bij het postkantoor voor 9,05 Euro! Gewoon via PostNL met track & trace. Wij sturen iedere maandag de aangetekende opzegbrieven naar de Vriendenloterij. Zodra jouw opzegbrief is verzonden ontvang je van ons een track & trace code waarmee je de zending kunt volgen. Zo wordt opzeggen bij de Vriendenloterij niet alleen eenvoudig, je krijgt ook direct zekerheid dat deze door de Vriendenloterij in behandeling wordt genomen.

Gratis afmelden Vriendenloterij

Je kunt de opzegbrief voor de Vriendenloterij direct gratis downloaden. Je hoeft je bij ons niet te registeren en we slaan je gegevens niet op als je gebruik maakt van de gratis opzegbrief. Je kunt de afmelding zelf versturen. Zo eenvoudig werkt het! Meer informatie over het opzeggen kan jij ook bij Het Juridisch Loket vinden.

Opzeggarantie

Wil je direct zeker weten dat opzeggen bij de Vriendenloterij is gelukt? Laat ons dan het stopzetten bij de Vriendenloterij voor jou regelen. Wij versturen je opzegging naar de Vriendenloterij en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Automatische incasso en storneren

Hou er rekening mee dat je de automatische incasso die je hebt afgegeven, alleen via de Vriendenloterij kunt laten beëindigen. Specifiek voor kansspelen is er geen mogelijkheid om bedragen die automatisch worden geïncasseerd te laten storneren.

Als Vriendenloterij opzeggen niet lukt

We horen nogal eens van opzeggers dat afmelden bij de Vriendenloterij zo lastig kan zijn. Via de telefoon vragen ze je om mee te blijven spelen en online moet je wel 5 keer klikken voordat je eindelijk de juiste informatie hebt gevonden. Bij opzeggen.nl proberen we je het zo eenvoudig mogelijk te maken. Door slechts een paar velden in te vullen is het uitschrijven al bijna geregeld. Je hoeft de opzegbrief voor de Vriendenloterij alleen nog maar te verzenden. Makkelijker kan volgens ons niet!

Op fora en klachten sites komt de Vriendenloterij nogal eens aan bod. Er wordt behoorlijk veel geklaagd; online afmelden van deelname is moeilijk, het is moeilijk de juiste opzegpagina te vinden op de website van de Vriendenloterij en telefonisch opzeggen leidt vaak tot wachttijden. Daarnaast wordt er nogal wat geklaagd over de moeite die het kost om de medewerker van de Vriendenloterij ertoe te bewegen je deelname stop te zetten. Ze zijn vasthoudend wanneer het gaat om je te behouden als speler. Maar wanneer je voet bij stuk houdt, dan leidt dit uiteindelijk tot het gewenste resultaat; online opzeggen van je deelname bij de Vriendenloterij!.

Gezien het hoge aantal klachten en verhalen die je op Internet kunt vinden, zal het inderdaad lastig zijn om op te zeggen bij de Vriendenloterij. Bij opzeggen.nl merken we hier niets van; consumenten die de Vriendenloterij opzeggen via onze opzegservice ervaren nauwelijks problemen. Incidenteel komt het voor dat uitschrijven niet is gelukt, maar dan nemen wij contact op met de Vriendenloterij om de uitschrijving alsnog verwerkt te krijgen. Wij zijn dus positief over de Vriendenloterij wanneer het gaat over stopzetten van deelname!

Vriendenloterij online opzeggen

Je deelname afmelden bij de Vriendenloterij kan op verschillende manieren. De makkelijkste manier is online stopzetten. Dat kan je via onze opzegservice regelen, maar ook rechtstreeks op de website van de Vriendenloterij. Telefonisch afmelden kan tijdens kantooruren en schriftelijk opzeggen kan door een brief te sturen naar het nieuwe adres van de loterij. Op opzeggen.nl zien we dat opzeggen van de Vriendenloterij veel gebeurt buiten kantoortijden. Dan is het lekker makkelijk en snel om het afmelden van je deelname direct te regelen en niet te wachten tot je iemand kunt bereiken.

Vriendenloterij

Bij de Vriendenloterij is je mobiele telefoonnummer je lotnummer. Er vindt maandelijks een trekking plaats. Je kunt zelf bepalen aan welk goed doel je wilt bijdragen, bijvoorbeeld je eigen sportvereniging. Naast de Vriendenloterij vallen ook de Postcodeloterij en de Bankgiro Loterij onder de Goededoelenloterijen.

 • Mobiele nummer (aangevuld met twee letters) is het lotnummer
 • Trekking iedere 9de van de maand
 • Prijzen tot een maximum van € 100.000,-
 • Een lot kost € 13,75 per trekking
 • 14 trekkingen per jaar; 12 maandelijkse plus 2 extra trekkingen
 • Opzeggen kan op ieder gewenst moment

Mijn Vriendenloterij

Je kunt ook contact opnemen met de Vriendenloterij via je Mijn Vriendenloterij account. Je kunt je hier ook uitschrijven of afmelden. Je hebt wel een gebruikersnaam en wachtwoord nodig om in te loggen op je Mijn Vriendenloterij omgeving. Als je nog geen account hebt, dan is het zeker makkelijker om je deelname stop te zetten door telefonisch contact op te nemen met de Vriendenloterij, online op te zeggen bij de Vriendenloterij of schriftelijk op te zeggen.

Wat zeggen opzeggers over opzeggen bij de Vriendenloterij?

Ank uit Voorburg - "Postcodeloterij stopzetten via de telefoon lukte me gewoon niet! Vandaar dat ik het opzeggen van mijn deelname aan de Vriendenloterij maar schriftelijk heb gedaan. Dat ging heel makkelijk en ik ontving al binnen een week een bevestiging van de afmelding van mijn deelname van de Vriendenloterij."

Marc uit Stramproy - "Op de website van de Vriendenloterij heb ik meerdere keren moeten zoeken hoe ik moest opzeggen. Ik snap niet waarom dit niet makkelijker te vinden is. Via opzeggen.nl was het uitschrijven bij de Vriendenloterij een fluitje van een cent!"

Jan uit Soest - "Fijn hoor, dat aangetekend verzenden via jullie goedkoper is dan wanneer ik zelf naar het postkantoor moet, maar ik verwacht dat ik snel, makkelijk én GRATIS op kan zeggen. Ik kan gratis bellen via jullie website, maar dan krijg ik iemand aan de lijn die erg zijn best doet om mij te behouden en dat wil ik dus niet. Waarom kan ik niet eenvoudig online gratis opzeggen?"

Mike uit Amsterdam - "Na het lezen van het artikel van Follow the Money over het sponsoren van Feyenoord door de Vriendenloterij, heb ik direct mijn deelname opgezegd. Gekker moet het niet worden, het sponsorgeld van Feyenoord moeten ze gebruiken voor prijzen, daar heeft iedereen iets aan."

Meest opgezegde loterijen


Andere loterijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij


VriendenLoterij telefoonnummer en adres