★★★★★
9.2 op basis van 2916 beoordelingen Kiyoh

Aids Fonds opzeggen

Zeg hier direct Aids Fonds op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 2916 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3330 organisaties
  • Veilig

Aids Fonds opzeggen werkt als volgt

Aids Fonds opzeggen

Wil je het Aids Fonds opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een confirmatie van het Aids Fonds per wanneer je donatie en de bijbehorende automatische incasso worden stopgezet.

Opzeggarantie

Wil jij meteen zekerheid over je opzegging? Laat dan ons je opzegging regelen. Wij versturen je opzegging naar Aidsfonds en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Over Aids Fonds

Aids Fonds is een onderdeel van Stichting Aids Fonds. De betreffende stichtingen zijn per 1 januari 2013 gefuseerd, met als doel om efficiënter en effectiever te werken. Het Aids Fonds, Soa Aids Nederland en STOP AIDS NOW! blijven apart bestaan met hun eigen specifieke werkgebied. Het Aids Fonds is er voor iedereen die met hiv en aids te maken heeft. In Nederland én daarbuiten. Het Aids Fonds financiert wetenschappelijk onderzoek, verzorgt preventie en behandeling voor kwetsbare groepen en komt op voor de rechten van mensen met hiv.

Veel gestelde vragen over Aids Fonds

-Hoe lang duurt het voordat een opzegging verwerkt is?
Een opzegging is altijd binnen maximaal 30 dagen verwerkt.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen


Aids Fonds telefoonnummer en adres